Tinu Veresezan – Bat in lemn si zic multam – Cantec de joc din Banat

Formatia Florin Ionas Generalul

Tinu Veresezan – Bat in lemn si zic multam


Tinu Veresezan – Bat in lemn si zic multam, este un cantec de joc din Banat, din muzica banateana, ardeleana banateana din genul muzica de petrecere din muzica populara din Banat.
Fie ca e muzica de petrecere, muzica de nunta ,muzica pentru patimasi, ardelenele de Banat sunt cantate in toata tara. Tinu Veresezan este un artist de top al Banatului are in repertoriu cele mai indragite hituri din muzica populara romaneasca: Mandra floare trandafir, Dragostea bunicilor, Muguras de primavara. Frunzulita verde de alun si altele, abordand cu succes cantece de suflet sau cantece de joc din muzica de Ardeal, muzica de Arad, muzica de Bihor si muzica banateana. Bat in lemn si zic multam este creatia lui Florin Ionas Generalul, care prin muzica si versuri populare, va ofera un cantec de suflet romanesc.

Producatorul General Music este casa de productie care a scos cele mai frumoase slagare din muzica populara din Banat,a lansat artisti noi, care cu timpul au devenit si ei artisti consacrati alaturi de artisti de top din Banat.

© ️ Drepturile de autor patrimoniale și conexe ale acestui continut audio – video apartin in exclusivitate Casei de Productie General Music.

muzica si versuri: Florin Ionas-Generalul
orchestra: Florin Ionas-Generalul
Producator: General Music Florin Ionas – Generalul
Contact: Tel: 0744 832 899; 0747 960 911; 0357 445 018

Call Now Button