Ramona Iliesi Dragan si Florin Ionas – Generalul – Are mama fata

Formatia Florin Ionas Generalul

Noi înregistrări cu Ramona Ilieşi Drăgan Ramona Iliesi Dragan si Florin Ionas – Generalul – Are mama fata

La vârsta de 17 ani a imprimat primul ei album intitulat „Doamne cât o fi Banatul”. Cel de-al doilea, „În viaţă am plecat de jos”, a venit după şase ani, în 2010. In anul 2016 a imprimat cel de-al treilea album, „La mulţi ani, dragostea mea”. Cântecul ce dă titlul albumului l-am primit în urmă cu câteva luni şi are un mare impact la emisiunea de dedicaţii muzicale.

Ramona Ilieşi poartă în suflet mare recunoştinţă profesoarei de muzică Livia Meici, părinţilor săi care au sprijinit-o în toate demersurile sale competitive, oamenilor de specialitate care au influenţat-o de-a lungul anilor. Ramona Iliesi Dragan si Florin Ionas – Generalul – Are mama fata Cu dragoste a intrat în familia unor muzicanţi vestiţi din părţile Buziaşului, familia Drăgan. Soţul ei, saxofonistul Silviu Drăgan, îi este mereu alături, iar acum fetiţa lor împlineşte frumoasa familie.

Iubitorii de cântec popular o pot urmări săptămânal pe un post de televiziune local unde realizează emisiuni de ani buni, considerând acest hobby, parte din modul ei de exprimare în viaţă şi în cântec.

Call Now Button