Nu mi-as da casuta mea – Gabi Nicolae si Florin Ionas Generalul- Cantec de dor de casa

Formatia Florin Ionas Generalul


Gabi Nicolae va ofera un cantec de suflet romanesc, un cantec de dor de casa. Nu mi-as da casuta mea este un cantec de ascultat ,de dor de parinti si dor de casa parinteasca in genul ,,Casa parinteasca nu se vinde“ din muzica populara romaneasca. Gabi Nicolae este un artist care abordeaza cu succes cantece: muzica din Banat, muzica de Bihor, muzica de Ardeal, muzica de petrecere si muzica etno.
Prin versurile populare ale acestui cantec retraim perioadele copilariei noastre in casa parinteasca. Amintirile din copilarie si amintirile de familie fiecare om le poarta cu drag in suflet toata viata.
Muzica si versurile sunt compuse de Florin Ionas Generalul si are ca producator General Music,casa de productie care a scos cele mai frumoase cantece din muzica populara din Banat, a lansat artisti noi, care cu timpul au devenit si ei artisti consacrati alaturi de artisti de top din Banat.

© ️ Drepturile de autor patrimoniale și conexe ale acestui continut audio – video apartin in exclusivitate Casei de Productie General Music.
muzica si versuri: Florin Ionas-Generalul
orchestra: Florin Ionas-Generalul
Producator: General Music Florin Ionas – Generalul
Contact: Tel: 0744 832 899; 0747 960 911; 0357 445 018

Call Now Button