Nicu Novac

Formatia Florin Ionas Generalul

Nicu Novac

 

Novac Nicolae s-a nascut in Moceris, comuna Lapusnicu Mare, judetul Caras-Severin.

De mic a indragit muzica populara, astfel ca in anul 1982 a debutat la “Ansamblul Sindicatului Minier Oravita EMB. Ulterior a activat la mai multe ansambluri precum: ansamblul Semenicul din Resita, Timisul, Banatul, Doina Banatului din Caransebes, Junii Sibiului, Filarmonica Oradea, Maria Tanase.

Nicu Novac avut mai multe aparitii la televiziunile: TVR 1, Favorit TV, Etno TV, National TV, Hora TV, precum siposturile locale si de radio ( Constanta, Timisoara, Resita).

De asemenea a colaborat cu casele de productie: Electrecord, Personal 101 Caransebes, Recording TM, Vox Banat, Top Studio (Dorin Turau), General Music.

Citeste mai mult...

Nicu Novac participat la o serie de turnee in SUA, Australia, Iugoslavia, Austria, Germania precum si la festivalul Aurelia Fatu Radutu unde a castigat premiul I si George Motoia Craiu, unde, de asemenea a luat premiul I.

Nicu Novac inregistrat in jur de 10 albume singur dar a avut si colaborari cu diversi artisti precum: Gabriela Nistor, Mirela Petrean.

Dintre albumele lui amintim: “De la munte din Banat (2009)”, “Am avut o viata”, “Io mis nana mandrelor”, etc.

Printre hobby-urile sale se numara vanatoarea iar ca genuri de muzica preferata in afara celei populare, se numara muzica usoara si de petrecere.

Vezi mai putin text...

Nicu Novac - Live Nunta Nicu Novac,Mihaela Petrovici si Petrica Miulescu Irimica Nicu Novac - Live Nunta Nicu Novac Program Brau Live

    Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Steag.

    Call Now Button