Nicu Novac – Te duc mandrulita mea-n biserica – Hora banateana din Muzica din Banat

Formatia Florin Ionas Generalul

Nicu Novac – Te duc mandrulita mea-n biserica, cantec de joc din muzica banateana, interpretat de Nicu Novac, artist de top din Banat, o hora banateana, o hora de joc din genul hore din Banat, gen intalnit in muzica din Banat. Fie ca e muzica de petrecere, muzica de nunta ,muzica pentru patimasi, horele de Banat sunt cantate in toata tara. Nicu Novac este un artist de top a Banatului are in repertoriu cele mai frumoase slagare din Banat: Cu opinca gaurita, Paharele,paharele, Am avut o viata cum multi nu gandesc si altele. Te duc mandrulita mea-n biserica este creatia lui Florin Ionas Generalul, care prin muzica si versuri populare, va ofera un cantec de suflet romanesc.

Producatorul General Music este casa de productie care a scos cele mai frumoase slagare din muzica populara din Banat, a lansat artisti noi, care cu timpul au devenit si ei artisti consacrati alaturi de artisti de top din Banat.

© ️ Drepturile de autor patrimoniale și conexe ale acestui continut audio – video apartin in exclusivitate Casei de Productie General Music.
muzica si versuri: Florin Ionas-Generalul
orchestra: Florin Ionas-Generalul
Producator: General Music Florin Ionas – Generalul
Contact: Tel: 0744 832 899; 0747 960 911; 0357 445 018

Call Now Button