Nicoleta Cioclov

Formatia Florin Ionas Generalul

Nicoleta Cioclov

Nicoleta Cioclov, s-a născut in orașul Lugoj, jud. Timiș ,oraș unde a copilărit și unde locuiește și in prezent alături de soțul ei Dan Cioclov ,având împreună doi băieți minunați, Florin și Daniel. Provine dintr-o familie modesta cu 5 frați ea fiind singura pasionata de muzica, dragostea pentru muzică a avut-o încă de mic copil, cu toate acestea și-a început cariera muzicală in anul 2008, la vârsta de 24 de ani, în paralel a absolvit școala populară de arte Remus Tașcău din Lugoj.

Citeste mai mult...

De-a lungul anilor au urmat mai multe colaborări cu artiști cunoscuți ai banatului, Sebastian Roșca, Doru Țăranu, Adi Drăgan, Ionel Todor, Corin Irimia, Ionică Stiopon alături de care a înregistrat primele piese.

Cel mai important moment din cariera muzicală a fost in anul 2017 la întâlnirea cu maestrul Florin Ionaș <<Generalul>> cel care i-a compus două melodi frumoase “Te-am visat bage azi-noapte “și “Zece saci de galbeni frate”, alături de Florin Ionaș <<Generalul>> a mai participat la diverse înregistrări, filmări, emisiuni live, cu acesta colaborând și in prezent.

Vezi mai putin text...

,,Petrecere la romani`` Nicoleta Cioclov si formatia LIVE Nicoleta Cioclov si Florin Ionas - Generalul - Te-am visat bage azi noapte Nicoleta Cioclov si Florin Ionas - Generalul - Zece saci de galbeni frate Nicoleta Cioclov LIVE 2016 - Colaj 2 ascultare si hore

    Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Stea.

     

    Call Now Button