Ghita Munteanu

Formatia Florin Ionas Generalul

Ghita Munteanu

Ghita Munteanu

Ghita Munteanu s-a nascut in localitatea Decebal, judetul Satu-Mare, intr-o familie destul de modesta. Nu a avut o copilarie prea frumoasa pentru ca traiul era destul de greu si trebuia sa munceasca alaturi de familia sa la muncile campului. Familia sa traia intr-o casa normala, cu o gospodarie adevarata, avand 150 de iepuri pe care Ghita ii indragea foarte mult.

Un lucru insa, era comun in familie, dragostea pentru muzica. Mama sa avea o voce foarte frumoasa iar tatal sau era in corul “Unio” cu care a colindat toata tara. Tanarul isi aminteste si acum cu nostalgie de mama sa, careia ii este plin de recunostinta si de mandrie pentru ca a facut tratament foarte mult timp pentru a-l avea pe el.

Citeste mai mult...

Tanarul a urmat clasele I-VIII la Scoala Generala de la tara, clasele IX-X le-a facut la Satu-Mare iar ultimele doua la un alt liceu, dupa care a plecat in armata. La intoarcere s-a casatorit cu Anabel, cu care are in prezent doi copii.

Artistul nu se considera o vedeta ci o persoana normala, ajungand cu ajutorul lui Dumnezeu sa cante si sa incante auzul romanilor de pretutindeni. Printre albumele lansate de acesta se numara: “Azi cant si le multumesc celor pe care-i iubesc” – 2005, “Diamantul vietii mele” – 2006, “Fata din vis”“Tineretea mi s-a dus cu anii” – 2009, “Dragoste secreta” – 2010, etc.

Vezi mai putin text...

0748645985

  Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Avion.

   

   

   

   

   

   

  Call Now Button