Festivalul Folcloric Pastoral ,, Coboratul Oilor de la Munte“ din Baia de Fier 2019

Formatia Florin Ionas Generalul

Festivalul Folcloric Pastoral ,, Coboratul Oilor de la Munte“ din Baia de Fier 2019

Weekendul acesta ne vedem la Festivalul Folcloric Pastoral ,, Coboratul Oilor de la Munte“ din Baia de Fier, judetul Gorj, unde ii veti putea auzi pe Florin Ionas – Generalul si invitatii sai: Nena Damian, Daniel Ilie, Carmen Popovici, Nicu Novac si Claudia Ionas.

Recitalurile de folclor ale prietenilor lui Florin Ionas – Generalul vor avea loc sambata, 14 septembrie incepand cu orele 19:00, cand solisti indragiti de muzica populara din Banat vor urca pe scena si va vor canta cu mult drag cele mai iubite slagare din muzica populara romaneasca.
Va asteptam in numar cat mai mare la Baia de Fier pentru a petrece o seara plina de veselie si cantec popular, alaturi de interpreti de mare valoare al folclorului romanesc.

 

Mulțumim publicului din Baia de Fier pentru căldura cu care ne-au primit. Am întâlnit oameni cu dragoste pentru folclor alături de care am petrecut o seară plină de joc şi voie bună. Sperăm să ne reîntoarceam şi anul viitor ca să ne veselim împreună cu şi mai multă patimă şi muzică populară românească.

 

Call Now Button