Claudia Ionas – Colaj live – Hiturile lui Florin Ionas – Generalul

Formatia Florin Ionas Generalul


Claudia Ionas – Colaj live – Hiturile lui Florin Ionas – Generalul cuprinde 4 din cele citeva sute de piese devenite Hituri Florin Ionas , interpretate de nume celebre din muzica populara si de petrecere. Va invitam sa vizionati intr-o noua interpretare, cea a Claudiei Ionas, cintece care au trecut si granitele scenei si ale micului ecran si care in timp au fost fredonate de fiecare om care s-a regasit in ele!

Din colajul Claudia Ionas – Colaj live – Hiturile lui Florin Ionas – Generalul fac parte melodiile:

00:25 Jos palaria pentru femei

06:30 E pacat sa n-ai pacat

10:39 Cand eram copil la tata

16:26 Am plecat candva pe jos

Jos palaria pentru femei sau omagiul suprem adus celei care este cheia vietii -Femeia. Cea dea doua piesa- E pacat sa n-ai pacat, este piesa care subliniaza importanta sentimentelor si profunzimea cu care iubirea zguduie orice om la orice virsta. Cind eram copil la tata reprezinta cintecul sufletului legat de locul nasterii si vatra sacra a reintoarcerii fiintei in leaganul primului cuvint, al primului dor si a primilor pasi in lumina paminteana. Am plecat cindva de jos este imnul oamenilor destoinici care reusesc sa isi depaseasca conditia devenind “Oameni Mari” prin propria forta.

Sunt citeva din cintecele adevarului omenesc, reflectind in ele nu doar realitati ale vietii, dar si motivatii spre a continua o lupta a carei final este bucuria! Va invitam cu drag sa ascultati cintecele lui Florin ionas Generalul, in interpretarea Claudiei Ionas si sa fiti parte din echipa General Music, dind viata si primind viata prin energia si buna dispozitie pe care doar muzica ne-o poate daruii!

Call Now Button