Nicu Novac

Formatia Florin Ionas Generalul

Nicu Novac

Novac Nicolae s-a nascut in Moceris, comuna Lapusnicu Mare, judetul Caras-Severin.

De mic a indragit muzica populara, astfel ca in anul 1982 a debutat la “Ansamblul Sindicatului Minier Oravita EMB. Ulterior a activat la mai multe ansambluri precum: ansamblul Semenicul din Resita, Timisul, Banatul, Doina Banatului din Caransebes, Junii Sibiului, Filarmonica Oradea, Maria Tanase.

Nicu Novac avut mai multe aparitii la televiziunile: TVR 1, Favorit TV, Etno TV, National TV, Hora TV, precum siposturile locale si de radio ( Constanta, Timisoara, Resita).

De asemenea a colaborat cu casele de productie: Electrecord, Personal 101 Caransebes, Recording TM, Vox Banat, Top Studio (Dorin Turau), General Music.

Citeste mai mult...

Nicu Novac participat la o serie de turnee in SUA, Australia, Iugoslavia, Austria, Germania precum si la festivalul Aurelia Fatu Radutu unde a castigat premiul I si George Motoia Craiu, unde, de asemenea a luat premiul I.

Nicu Novac inregistrat in jur de 10 albume singur dar a avut si colaborari cu diversi artisti precum: Gabriela Nistor, Mirela Petrean.

Dintre albumele lui amintim: “De la munte din Banat (2009)”, “Am avut o viata”, “Io mis nana mandrelor”, etc.

Printre hobby-urile sale se numara vanatoarea iar ca genuri de muzica preferata in afara celei populare, se numara muzica usoara si de petrecere.

Vezi mai putin text...

Nicu Novac si Florin Ionas - Generalul Nicu Novac - Zilele orasului Lipova Nicu Novac, Mirela Petrean, Puiu Codreanu si Mihaela Petrovici - Zilele orasului Lipova Live - Florin Ionas - Generalul si Nicu Novac - Spectacol Tinca

    Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Stea.

    Call Now Button