Gabriela Nistor

Formatia Florin Ionas Generalul

Gabriela Nistor

Gabriela Nistor 01

 

Gabriela Nistor s-a nascut in Sibiu, orasul unde a copilarit alaturi de parintii si fratele ei cu 3 ani mai mare decat ea.

Inca de mica se simtea atrasa de muzica populara, drept urmare a facut parte din corul scolii si a participat la diverse auditii si spectacole muzicale impreuna cu scoala. Fratele sau Ovidiu a fost ca un mentor pentru ea deoarece acesta a studiat la scoala de muzica mai multe instrumente, axandu-se in cele din urma pe saxofon. Ca urmare, Gabriela a inceput sa studieze vioara si pianul tehnic, pornind impreuna cu fratele sau pe acelasi drum.

Citeste mai mult...

Dupa terminarea gimnaziului, si-a urmat aceasta pasiune, devenind solista de muzica populara reprezentativa a liceului. A realizat inca de pe atunci ca acesta urma sa fie destinul ei. Datorita dragostei pentru folclorul romanesc a optat pentru Facultatea de sociologie – etnologie.

In tot acest timp a reusit sa imprime 10 albume cu melodii. A fost ajutata in acest sens de catre orchestra “Maria Tanase”, alaturi de dirijorul Nicu Cretu, orchestra din Cluj condusa de dirijorul Ovidiu Bartes si orchestra din Arad condusa de Florin Ionas, care a ajutat-o cel mai mult, compunandu-i doua melodii, care ulterior au ajuns hituri.

Dintre realizarile ei muzicale amintim: “Ce frumoasa-i viata”, “Astazi cant la lume multa”, “Din Sibiu pana-n Banat”, “Cheful muzicantilor vol. 3”, etc.

Pentru a se putea considera pe deplin implinita, Gabriela Nistor il intalneste pe Nicusor Stangu, barbatul care urma sa-i faca zilele mai frumoase, cu care isi uneste destinul in anul 1991 si care ii daruieste un an mai tarziu pe Alex, baietelul lor care i-a umplut pe amandoi de bucurie.

Astfel, indragita interpreta se considera multumita de realizarile proprii dar promite sa persevereze pe plan muzical pentru a se strecura cat mai adanc in sufletele celor care o asculta.

Vezi mai putin text...

Gabriela Nistor, Nicu Novac si Florin Ionas - Generalul - Nu ma duc bade la mata nora Gabriela Nistor - Live - Zilele orasului Lipova Gabriela Nistor - Live - Zilele orasului Lipova Gabriela Nistor - Dumnezeu a dat femeia

    Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Ceasca.

    Call Now Button