Gabi Nicolae

Formatia Florin Ionas Generalul

Gabi Nicolae

Pe numele sau adevarat Strutenschi Nicolae Gavril,Gabi Nicolae s-a nascut la data de 25 august 1980 in Barbura.comuna Baita jud Hunedoara.

Copilaria i-a fost tare frumoasa si lipsita de prea multe griji,de parca toata lumea era a lui. Inca de mic copil a avut inclinatie spre frumos spre muzica populara si visa ca peste ani sa ajunga un artist cunoscut.

Visul lui s-a materializat dovada fiind aparitiile tv ,melodiile proprii si albumele . Si oare ce poate fi mai frumos decat cantecul? Prin cantec traim,iubim ,simtim!. Aplauzele sunt cea mai mare implinire atunci cand poti face omul sa retraiasca amintiri,sentimente si emotii.

Citeste mai mult...

Un cantec daca il canti din suflet ajunge si la sufletul ascultatorului. Publicul este juriul care da note artisului si tot publica te rudica si coboara. Pe scena un artist trebuie sa se debaraseze de toate problemele de zi cu zi ca sa poata ajunge la inima ascultatorului. Un interpret de succes are in spate si o persoana puternica care il sustine si intelege la orice pas.

Dumnezeu mi-a dat un dar ,nu o sa va dezamagesc niciodata de aceea pun suflet in tot ceea ce fac.

Vezi mai putin text...

  • [GalleryBox id=”1048″]
  • Gabi Nicolae 0721499719

      Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Stea.

    Call Now Button