Elena Lucaci

Formatia Florin Ionas Generalul

Elena Lucaci

Copilăria mi-am petrecut-o în satul natal Bretea Mureșană (jud. Hunedoara), alături de părinți și de cei doi frați mai mari, sat în care locuiesc și astăzi.
Am crescut într-o familie simplă,liniștită și armonioasă în care părinții ne-au dezvoltat și învățat simțul moralității și ni l-au dezvoltat pe cel estetic.
Ca mai toți copii, am mai făcut unele mici năzbâtii, dar pot să spun despre mine că am fost un copil cuminte și ascultător.
Grădinița și cursurile Primare le-am urmat în satul natal, cele Gimnaziale în comuna Ilia iar apoi am absolvit Liceul Pedagogic Sabin Drăgoi din Deva.
Inițial am vrut să urmez o carieră didactică, de aceea am și urmat cursurile Universității 1 Decembrie 1918 Alba Iulia, secția Filologie, însă MAREA MEA DRAGOSTE: MUZICA, a triumfat.
Am uitat să menționez mai sus faptul că incă de la grădiniță și mai apoi în toți anii de școală eram prezentă și nelipsită de pe scenă, ca fiind “prim solistă”.

Citeste mai mult...

In egală măsură iubesc și muzica ușoară, pe care o cânt cu drag ori de câte ori am ocazia, de aceea în 2001 am participat la emisiunea concurs Ploaia de stele, care se difuza la vremea respectiva pe TVR 1, ajungand până în semifinale.

De ceva vreme am început o colaborare frumoasă alaturi de maestrul Florin Ionaș Generalul, care s-a dovedit a fi una frumoasă si de bun augur.
Iubesc VIAȚA, MUZICA ȘI JOCUL și astăzi fac ceea ce-mi place: cânt din inimă și cu drag oamenilor frumoși și păcimași care iubesc muzica si petrecerile.

Vezi mai putin text...

    Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Cheie.

    Call Now Button