Daniel Ilie

Formatia Florin Ionas Generalul

Daniel Ilie

Daniel Ilie 0748645985 

Ilie Daniel,s-a nascut in judetul Alba, municipiul Alba-iulia in care si-a petrecut putem spune o parte din frumoasa copilarie, a doua parte si tot la fel de frumoasa petrecandusi-o in judetul Arad, localitatea Milova.

Citeste mai mult...

Inca din frageda varsta a fost descoperit de catre o doamna educatoare si anume “doamna Rosu” cum ii spuneau si restul copiilor intr-o repetitie de serbare,inclinatiacatre muzica,vocea si talentul nativ mostenit din familie respectiv tatal sau Silviu Ilie acesta profesand si el in tinerete nu foarte mult muzica populara si anume saxofonul.Odata descoperit Daniel a fost prezentat de catre doamnele educatoare la serbari scolaresi mai multe evenimente.
La varsta de 9 ani parintii au luat decizia de a se muta in Milova jud Arad unde el nu isi pierde atractiile fata de muzica populara si folclor,activand la ma multe ansambluri de dansuri si cantece populare cum ar fi: “Magura”, “Floarea Dorului”, “Lipovana”, atat dansator cat si solist .
In urma sustinerii unor concursuri la care a obtinut rezultate bune, a fost indrumat de catre un domn instructor la participarea examenului de admitere a “Scolii Populare de Arte – Arad” unde a fost si admis cu rezultatul foarte bun. A urmat studiile 3 ani de zile sub indrumarile doamnei profesor Elisaveta Rudei, studiind si la liceul”Sever Bocu Lipova” profilul fiind unul economic de data aceasta.

In urma finalizarii studiilor cat si pe parcursul acestora,a colaborat cu mai multe formatii cunoscute.

In final in urma cu doi ani de zile a inceput o frumoasa colaborare cu maestrul Florin Ionas-Generalul din care a rezultat proiecte minunate si mult indragite de public, cateva dintre ele cum ar fi: “Am o mandra si-i frumoasa” – un duet cunoscut cu indragita interpreta Claudia Ionas, toate acestea compuse de domnul Florin Ionas-Generalul. Apoi multe live-uri la anumite evenimente in colaborare cu dragii colegi Claudia Ionas si Nena Damian, toate aceastea avand un succes remarcabil.

Vezi mai putin text...

0748645985 

    Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Avion.

    Call Now Button