Diana Selagea

Formatia Florin Ionas Generalul

Social

Diana Selagea

Diana Selagea 0748645985 

Diana Selagea s-a nascut in localitatea Vata de Jos, judetul Hunedoara, unde si-a petrecut si cei mai frumosi ani din viata, alaturi de familia ei pe care o iubeste nespus de mult.

Inca din copilarie a indragit muzica si cand spune asta, nu face referire doar la un anumit gen, ci muzica in ansamblu. Spune acest lucru pentru ca, desi e cunoscuta ca si interpreta de muzica populara, mai interpreteaza si alte genuri, cum ar fi: muzica usoara, de petrecere.

Citeste mai mult...

Diana Selagea a urmat Scoala primara si generala in localitatea in care s-a nascut, apoi liceul teoretic “Avram Iancu” din Arad – profil filologie iar dupa absolvirea liceului a urmat cursurile Facultatii de Drept din Timisoara. Mentioneaza ca, in tot acest timp, nu canta deloc. De-abia dupa terminarea facultatii, in urma unor concursuri la care participase, si-a dat seama ca prima ei dragoste a fost si va ramane muzica.

Fire foarte ambitioasa, si-a continuat visul din copilarie, acela de a canta, urmand sa intampine multe lucruri bune, unele chiar si rele dar din toate a avut cate ceva de invatat, toate contribuind la dezvoltarea ei ca om.

La varsta de 23 de ani Diana Selagea a inceput sa activeze ca si solista a ansamblului “Doina Crisului” a Casei de Cultura a Municipiului Arad, condusa de prof. Ionel Coza, caruia ii multumeste pentru tot ajutorul acordat. Este mandra pentru ca in tot ceea ce a urmat nu a facut compromisuri, doar sacrificii.

Cea mai serioasa colaborare, sau mai exact lansarea ei in lumea artistica, s-a produs in anul 2008, cand a inceput sa colaboreze cu maestrul Florin Ionas, alaturi de care isi desfasoara activitatea si in prezent. Datorita dumnealui a ajuns astazi ceea ce a ajuns, adica “Diana Selagea”. Cuvinte de multumire nu a gasit pentru acest om, dar va lasa timpul si faptele sa o faca.

Diana Selagea colaboreaza cu multe televiziuni si posturi de radio cum ar fi: Etno TV, FavoritHora TV, Antena 1, precum si posturile locale de televiziune: Info TV, West TV, Europa Nova, TVT 89, etc. Printre artistii cu care a colaborat se numara: Nicu Novac, Vasile Coca si altii.

Ca si melodii care au consacrat-o ar fi: “Cand eram copil la tata”, piesa care se regaseste si pe primul ei album cu acelasi nume, “Am avut lumea pe mana”, “Badea meu din Herculane”, “Cine face legea-n viata”, “Doamne greu gasesti barbat”, “Jos palaria pentru femei”, etc. De asemenea, solista se regaseste si pe selectiile: “Soate banii tata”, “Astazi fac 18 ani”, “Cheful muzicantilor vol. 3,4”, “La nunta cu Generalul”, “Nunta de vis”, “Io mis nana mandrelor”, “Banatu-i fruncea, dar Ardealu-i mintea”.

Diana Selagea multumeste tuturor celor care sunt, au fost si vor fi langa ea iar daca ar fi sa se mai nasca o data, cu siguranta tot muzica ar alege-o.

Vezi mai putin text...

0748645985 

Dovedeste ca nu esti robot, selecteaza: Pom.

Call Now Button